Kerstmarkt 2019

Vrijdag 13 december in sta ik op de kerstmarkt in Woltersum.

Op deze kerstmarkt in Woltersum sta ik mijn eigen ontworpen producten te verkopen dus kom gezellig langs voor een drankje en neem een kijkje bij alle leuke kraampjes!

Voor mij zal het de eerste keer zijn dat ik zelf op een kerstmarkt sta, dus het word weer een nieuwe en leerzame ervaring. Al een hele tijd ben ik bezig met mijn nieuwe producten voor de kerstperiode (mijn favoriete tijd van het jaar) en daarbij kwam de vraag of ik ook op de kerstmarkt zou willen staan, dat sla ik natuurlijk niet af. Een mooi moment voor mij om te kijken wat iedereen er van vind, hoe mijn producten verkopen en of ze überhaupt wel goed verkopen op een markt.

De producten die ik zal verkopen op de kerstmarkt.
Kerstkaarten

Qua producten was ik al begonnen met het ontwerpen van de nieuwe kerstkaarten voor 2019. In 2018 had ik de eerste keer eigen kerstkaarten ontworpen en dat beviel mij zo goed dat ik dit graag door wil zetten. Van 2018 zijn er nog kaarten over dus die zullen nu nog weer verkocht worden! De kerstkaarten zijn gedrukt op een mooi dik papier (350 gram sulfaatkarton) met een gladde voorzijde en een beschrijfbare achterzijde.

Cadeaupapier

Ook heb ik cadeaupapier ontworpen speciaal voor de kerstmarkt met een mooi kerst takje als motief met een simpele witte achtergrond. Het papier is 100 gram en heeft een matte uitstraling.

Textielposters

Zelf heb ik van twee mooie foto’s die ik had gemaakt textielposters laten drukken. Van een giraf uit Wildlands en van een hert met één hoorn die ik heb gefotografeerd bij Ekenstein. De posters zijn zwart-wit en het materiaal bestaat uit een kreukvrij doek van polyester. De textielposters zijn inclusief beukenhouten stokken, deze worden zowel onder als boven in een tunnel bevestigd. Deze beukenhouten stokken zijn beschikbaar in de originele en zwarte kleur. Het touwtje voor het ophangen heeft een lederen uitstraling en is wederom beschikbaar in bruin en zwart leer.

Kussenslopen

En als laatste heb ik nog drie zelf ontworpen kussenslopen over van een eerdere verkoop. Het materiaal heet Lodi en is een fijne polyester stof met linnen uitstraling. Het mooiste van deze stof is dat u het ook zo in de wasmachine kan gooien op 30 graden voor weer een frisse uitstraling.

Producten kerstmarkt :

• Kerstkaarten 2018 (A6 formaat)

• Kerstkaarten 2019 (A6 formaat)

• Cadeaupapier kerst (1.00 x 1.40 m)

• Textielposters 2 soorten (30 x 45 cm)

• Kussensloop (45 x 45 cm)

Foto van de marktkraam op de  kerstmarkt.
Alle producten staan ook met duidelijke foto op de Facebook pagina!
Kom gezellig langs op de kerstmarkt vrijdag 13 december van 17:00 t/m 21:00 uur op het kerkplein in Woltersum.

Denk u nou ik zou graag één van deze producten willen maar dan met een eigen ontwerp. Dit is mogelijk! Stuur mij gerust een bericht of mail voor meer informatie! Mailen kunt u naar info@annieknieborg.nl

Leave a Comment